A gasit in padure acest sarpe si i s-a parut extrem de ciudat cand a vazut ca are o umflatura mare si rotunda in corp. L-a dus la un cabinet veterinar, iar cand medicii au aflat ce avea acolo

Clipul de mai jos a ajuns viral pe Facebook si a strans pana acum aproape 3.1 milioane de vizualizari in doar o saptamana de la postare.

Totul a inceput dupa ce un barbat a gasit intr-o padure un sarpe lung de 1.5 metri. In mod normal l-ar fi ignorat si ar fi evitat orice interactiune cu el, dar i s-a parut extrem de ciudat ca reptila nu avea nicio reactie.

Cand s-a uitat mai cu atentie a vazut si ca sarpele avea in corp ceva perfect rotund. I s-a parut ciudat asa ca l-a luat intr-o cutie si a mers cu el la un medic veterinar, pentru a vedea despre ce este vorba.

Nu mica le-a fost mirarea celor de acolo in momentul in care au realizat ca animalul inghitise o minge de tenis. Daca aceasta nu urma sa fie inlaturata in curand, sarpele ar fi murit cu siguranta.

Asa ca veterinarii au inceput sa caute o solutie pentru a-l salva. In cele din urma au hotarat sa toarne ulei pe gura sarpelui, dupa care usor usor sa impinga mingea inspre gura acestuia.

Iata cum a decurs intreaga operatiune:

O poveste asemanatoare: Tocmai îl îngropaseră, dar atunci o pisică albă necunoscută a apărut de nicăieri și dădea târcoale mormântului. Oamenii s-au strâns, au încercat să o alunge, dar pisica a făcut ceva care i-a lăsat pe toți în lacrimi

Totul s-a petrecut la moscheea Al-Hidayah din Kelibang din Langkawi, ce s-a petrecut aici, mai precis comportamentul extrem de straniu al unei pisici care s-a ,,autoinvitat”la o înmormântare, a făcut înconjurul lumii.

Se pare că filmarea ar fi fost realizată și postată pe internet chiar de nepotul celui decedat. Milioane de oameni au văzut filmulețul și nu le-a venit să creadă, pare mai degrabă o scenă de film.

Pisica și-a făcut apariția la mormânt și a refuzat să-l părăsească, din câte se pare, totul a fost cu atât mai ciudat cu cât mormântul era al unui iubitor de animale.

Soffuan CZ, un participat și martor al evenimentului straniu cu pisica albă, a povestit: ,,La înmormântare, pisica albă s-a apropiat și a început să dea târcoale mormântului. Bunicul meu era mare iubitor de pisici”.

În ciuda eforturilor neobosite ale rudelor îndererate, felina nu s-a lăsat cu niciun chip alungată, dacă cineva o trăgea, se culca pe jos pentru a nu putea fi apucată.

Același Soffuan CZ a mai precizat ceva și mai straniu: ,,Pisica nu era animalul cuiva de companie, era mai degrabă o pisică atașată de locul acela. Prezența ei i-a intrigat pe toți. Mai mulți oameni care locuiesc în zonă ne-au spus că ea se întoarce mereu la mormânt”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *