,,Am găsit în pod cutia pe care scria «Linda», înăuntru era o rochie de mireasă prăfuită. Am încercat să o caut, dar am găsit-o pe fiica ei. Am început să tremur când mi-a zis cine era și ce se întâmplase de doi ani…” Cum ajunsese rochia în casa lui

Throop, New York, este casa a peste 2.000 de oameni, așa că nu greșim prea mult dacă spunem că aici toată lumea cunoaște pe toată lumea. Dar când Jeff Hopkins s-a mutat în noua sa casă, nu știa cine locuise acolo înaintea lui. Însă când a vrut să facă curat printre lucrurile vechi rămase în pod, a găsit ceva care l-a făcut să ia o pauză și a știut că trebuie să-l găsească pe proprietarul anterior.

Descoperise o cutie pe care scria ceva ciudat: ,,Rochia Lindei”. Când a deschis-o a văzut că era mai mult decât o rochie veche, era o rochie de mireasă. Jeff s-a dus la primărie cu cutia, în speranța că o va găsi pe această Linda.

Acolo a dat de o femeie care a făcut niște cercetări, aflând astfel că Linda murise în urmă cu doi ani, iar familia ei se mutase, așa că nu aveau cum să dea de ei! Ultima lui șansă era aceea de a posta totul pe rețele sociale, iar Kathy l-a ajutat în această privință: ,,O caut pe fata femeii care a murit aici în urmă cu câțiva ani. Numele femeii este Linda Hook. Dacă o cunoașteți pe fiica ei, vă rog să mă contactați. Am rochia de mireasă a mamei sale. Cred că i-ar plăcea să o aibă.”

În numai două ore, fiica Lindei l-a contactat, numele ei era Kimberly și de când își pierduse mama simțise un mare gol fiindcă avea foarte puține obiecte care să-i amintească de ea. Dar partea incredibilă a poveștii este momentul! Kimberly a mărturisit: ,,Îmi este foarte greu să înțeleg ceva, ea a murit cu doi ani în urmă, pe 25, iar tu ai încercat să dai de mine pe 26”.

Nici nu mai încape îndoială, Kimberly a fost extrem de recunoscătoare străinului care a făcut atât de multe pentru ca ea să primească chiar de ziua trecerii în neființă a mamei, semnul mult-așteptat de la aceasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *