Dacă prostia ar durea… Acești oameni ar fi în chinuri. Ei sunt cei mai mari campioni la prostie! Uite ce au putut să facă… Îți vine să crezi așa ceva?

Păcat că prostia nu doare! Dacă ar fi durut, mulţi s-ar fi răscolit în chinuri. Ziarul numărul 1 din România, Click!, vă prezintă în premieră finaliştii unui campionat mondial inedit: competiţia celor mai neinspirate invenţii şi gafe. Şi cum atunci când faci o boacănă este bine să o şi semnalezi, majoritatea fotografiilor au fost culese de pe Internet.
Când gospodina nu-i acasă şi bărbatul vrea să spele rufe, e bine ca vecinii de dedesubt să se pregătească de ce e mai rău.
Ce vă uitaţi aşa? Tati a uitat iar unde a parcat căruciorul…

Un tânăr american, pe nume Joe, a umplut de spumă bucătăria după ce a pus spumant de baie în loc de detergent în maşina de spălat.
Şefu’, am făcut omleta, bag şi nişte şuncă într-însa?

Un alt exemplu de idei creţe vine dintr-unul dintre fostele state sovietice: proprietarul unui bar dintr-un sat uitat de lume şi-a amenajat toaleta „ecologică” din curte.
Domnu’ poliţist, repet: cactusul a sărit la bătaie. Eu m-am apărat

Şi pentru că unii clienţi nu ştiau care e secţiunea de doamne şi care e secţiunea pentru bărbaţi, a bătut în cuie, pe uşă, nişte chiloţi şi un sutien. Rezultatul a fost neaşteptat: după câteva păhărele de vodcă toţi bărbaţii şi-au făcut nevoile… la doamne pentru că sperau să găsească înăuntru… altceva.
Ce am greşit? Am pus spumant de baie, detergent, balsam de rufe, săpun lichid şi şampon? Oare trebuia să bag şi hainele…?

În San Francisco, taţii sexy îşi imobilizează bebeluşii de scaun în propriile maiouri. Cică fac asta pentru că uită unde au parcat căruciorul copilului.
Am simţit eu ceva umed la picior, dar am zis că mi s-a părut

La capitolul „numai pe şoferul ăla să nu-l pui să-ţi aducă marfa”, avem două poveşti. Una despre un angajat care a vrut să facă omleta direct pe asfalt şi alta despre un şofer de la pompele funebre care se visa pilot de curse.
Alo, aţi pierdut ceva!

Primul a reuşit să spargă dintr-o lovitură peste 1.000 de ouă, al doilea a pierdut sicriul la semafor. În deşertul Nevada, mulţi tineri vin să facă sporturi extreme.
Iupiii! Au făcut suzeta să zboare prin cameră

Şi după ce beau câteva pahare de tărie le vin idei. Aşa a făcut şi John C. care a chemat poliţia după ce a fost atacat de un… cactus. Dacă nepoţii sunt campioni la motocross, foloseşti furtunul să le speli echipamentul de glodul pe care îl strâng pe ei după o cursă.
De ce-i aşa gustos borşul? Se face la foc mic…

Aşa a făcut şi Hanz J., un austriac disperat de gândul că micuţii vor urca plini de noroi în maşina lui, X5. La capitolul „meşterul ştie mai bine”, avem exemplul unui tâmplar australian care şi-a pus ucenicul în patru labe pentru a ţine cu spatele scândura ce urma să fie tăiată.
Stai aşa, că ai o pată…

Şi în Marea Britanie, Josephine, o tânără mamă care era convinsă că poate zugrăvi singură, a dat un nou sens expresiei „unde nu-i cap, vai de găleata cu vopsea”.
Nu te mişca, pentru că trebuie să o tai drept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *