După ce a pierdut lupta cu kilogramele în plus, Laura Vass a luat o decizie radicală! Cum a ajuns să arate acum și ce face în SUA!

Laura Vass este o cântăreață de manele de mare succes, dar de ceva vreme a ales să se retragă din lumina reflectoarelor. Aceasta pleacă tot mai des peste hotare. De curând, artista s-a fotografiat în America și a dezvăluit fanilor cum rezistă tentațiilor culinare de peste Ocean.

Cântăreața de manele nu pierde nicio ocazie ca să se răsfețe, și o face cum știe ea cel mai bine, pornind de la hainele pe care și le cumpără, până la alimentație. Aceasta a postat recent o fotografie din Chicago, unde se află pentru un concert.

Interpreta le-a dezvăluit fanilor săi pe ce cheltuie banii acolo și că nu ezită niciun moment să-și facă toate plăcerile. Laura Vass s-a fotografiat chiar la piața din Chicago, unde, se pare, că a făcut o vizită pentru a-și cumpăra fructe și legume proaspete. Deși acolo sunt foarte multe tentații culinare și bombe calorice, manelista Laura Vass se abține și încearcă să ducă un stil de viață sănătos.

„Şi am trecut puţin pe la piaţa din Chicago să cumpăr de toate cum îmi place mieee”, a scris manelista pe reţeaua socială.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *