Gestul făcut azi de Cătălin Botezatu pentru niște bătrâni: Nu mi-este ruşine să spun… îmi dau lacrimile!

Gest de mărinimie făcut dcelebrul designer român Cătălin Botezatu. Creatorul de modă s-a gândit să facă un gest frumos pentru vârstnicii de la un azil de bătrâni din Capitală. Designerul le-a făcut pachete şi le-a dăruit de Moş Nicolae, iar ce a declarat după a emoționat pe toată lumea!

„Dacă vrei să fii bun, trebuie să fii bun pe toată perioada anului”
Citește și: Încă un lanţ românesc de magazine dispare de pe piaţă. Pe cine a cumpărat Auchan

Botezatu i-a îndemnat pe toţi oamenii să facă un gest pentru bătrâni, fie că le dăruieşte ceva, fie că se duce să le fie alături de Sărbători, atunci când se simt foarte singuri. El a recunoscut că nu ii este rusine sa recunoască faptul că acest moment a fost unul extrem de emoționant, și a recunoscut chiar si faptul că i-au dat lacrimile!
„Au nevoie de noi”
„Este prima acţiune de genul ăsta. Îmi place să ajut oameni, oamenii simpli care contează pentru mine. Mă aflu la un comin de oameni special, de oameni vârstnici. M-au impresionat prin condiţiile pe care le au. Este emoţionant.

Nu mi-este ruşine să spun…îmi dau lacrimile. Este cel mai minunat lucru să dăruieşti. Dacă vrei să fii bun, trebuie să fii bun pe toată perioada anului. Nu trebuie să le aduceţi neapărat pachete. Puteţi să le daţi un telefon în această perioadă. Puteţi să veniţi aici.

Le-am adus câte o atenţie de Moş Nicolae. Contează cel mai mult gestul. Nu contează cantitatea, ci iubirea cu care dăruieşti. În România sunt foarte mulţi vârstnici, foarte mulţi copii care au nevoie de noi”, a spus Cătălin Botezatu, la „Vorbeşte lumea”, potrivit dininimaromaniei.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *