Imaginile nu sunt trucate! Ea e fata cu cel mai mare fund din lume, are 1,8 metri în diametru! Așa ceva pare imposibil, dar stai să vezi când se ridică în picioare! Caz unic, nimeni nu știe cum de poate să arate așa!

Numele fetei din imagine este Raylynn, ea a devenit celebră datorită formelor mai puțin obișnuite ale trupului său. Are peste 489.000 de urmăritori pe Instagram, rețeaua sa de socializare preferată, locul unde postează foarte des imagini unde se fălește cu posteriorul ei de mărimi considerabile, pe care unii l-ar putea numi chiar și uriaș!

Posteriorul lui Raylynn are o circumferință de 1,77 de metri și este, probabil, cel mai mare din lume. Însă situația fetei este cu atât mai ciudată întrucât tânăra nu este deloc grasă, pur și simplu forma corpului ei e foarte mare la nivelul posteriorului.

Însă această tânără este departe de a considera asta un dezavantaj, din contră, crede că e un atu. Tocmai de aceea se fotografiază în tot felul de ipostaze sexy care îi scot ,,formele unice” la iveală și sucesc mințile bărbaților! Mai jos găsiți mai multe imagini cu ea, vi se pare că arată bine?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *