Mama mea e profesoară la o școală dintr-un cartier sărac. Mulți dintre elevi sunt golani… Într-o seară a plecat târziu acasă. În fața școlii o așteptau 5 bărbați. A scos spray-ul paralizant și… Ce a urmat e incredibil!

„Mama mea e profesoară de 15 ani la aceeași școală. Cartierul în care e școala unde predă mama mea e unul rău famat. În fiecare noapte se aud împușcături. Mama, puternică din fire, nu a vrut niciodată să renunțe să predea în cartierul ală. Simțea că are o datorie față de elevii ei.

Când a început să predea, în prima ei clasă, erau cinci băieți la 12 – 13 ani. Toți veneau din familii extrem de sărace. Viitorul lor era incert. În pauze desenau mașini de lux și alte lucruri la care visau. Toți cei cinci i-au promis mamei mele că, atunci când vor avea mașini o vor invita la o plimbare.

Peste vreo opt ani, mama rămăsese la școală să noteze câteva lucrări și n-a observat că deja începuse să se întunece afară.

A ieși repede către mașina ei din parcare. Lângă mașina ei, un grup de bărbați se sprijineau de mașina vecină. S-au ridicat și au început să se îndrepte către ea. Mama a început să fugă și își căuta în geantă spray-ul cu piper. Mamei i s-a părut că unul dintre bărbați avea o armă la șold.

Bărbații au prins-o din urmă și unul dintre ei i-a spus:

– Doamnă, trebuie să vă plimbăm puțin cu mașina!

Mama credea că urmează să fie răpită. Unul dintre bărbați s-a prezentat și i-a spus mamei că ei sunt cei cinci băieți de acum 8 ani și că au venit să-ți țină promisiunea.

Au scos-o pe mama la un restaurant luxos și i-au plătit cina. I-au povestit ce au făcut de când au terminat școala. Doi dintre ei erau la facultate și ceilalți trei începuseră o mică afacere, un atelier auto. Nu ajunseseră bogați, dar își depășiseră condiția și aveau o viață decentă.

Foștii elevi au mamei mele au adus-o acasă și mama mi-a povestit totul.”

Întâmplarea a avut loc în Statele Unite și a fost făcută publică de fiul profesoarei.

Sursa: unica.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *