Mecanicul metroului care a lovit-o pe Alina Ciucu, declaraţii cutremurătoare: „Am fost la psiholog! Este cel mai urât moment că te simţi neputincios, frânezi şi….”

Mecanicul de metrou care a lovit-o pe tânăra de 25 de ani este în continuare în stare de şoc. Bărbatul a stat de vorbă cu presa şi a mărturisit că se simte neputincios, pentru că în astfel de cazuri nu poţi interveni. Iniţial. mecanicul a crezut că Alina Ciucu s-a dezechilibrat şi a căzut, dar a văzut la ştiri că tânăra a fost împinsă în faţa metroului.

„Când intram cu trenul la peron, am văzut că s-a dezechilibrat şi a căzut, dar nu că a fost împinsă. La ştiri am văzut că a împins-o cineva. Este cel mai urât moment. Noi ştim că există riscul să cadă sau să se arunce cineva. Din păcate s-a întâmplat. Este cel mai urât moment că te simţi neputincios, frânezi şi trenul se nu poate opri instantaneu. S-a dus înainte, iar un vagon a trecut peste ea. Mi-am dat seama că nu pot să evit. Este cea mai urâtă senzaţie. Pentru asta, nu merită să fii acolo. Problema este că metroul nu se poate opri. Are viteză, greutate, trenul era plin. Nu se pune problema că puteam sau nu puteam eu să frânez. Oricine ar fi fost nu putea să îl oprească mai repede. Eu când am văzut fata care a căzut, intram la peron, iar mai mult de atât nu putea face nimeni. Sperăm să nu se mai întâmple, dar se poate întâmpla oricând, oricui”, a declarat mecanicul, potrivit obervator.tv.

Medicii SMURD au ajuns imediat la faţa locului, primul apel la numărul unic de urgenţă 112 fiind efectuat la 19:58. Din nefericire, rănile suferite de tânăra de 25 de ani au fost foarte grave, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

„Am fost astăzi la consiliere psihologică. Am înţeles că persoana care a făcut asta are probleme psihice şi ar fi fost prinsă. Eu sunt bine. Trebuie să fim bine că asta mi-e meseria, dar eşti om până la urmă şi te doare că e un suflet”, a mai spus mecanicul metroului.

Sursa: cancan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *