O mai ții minte pe Magda Ciumac? Uite cum arată acum și ce s-a ales de fosta soție a uriașului Tolea: „Când o văd pe Magda, mi se ridică părul în cap”

Bruneta este o mămică model și nu s-a schimbat foarte mult. Anii care au trecut de la aparițiile publice repetate nu și-au pus amprenta pe înfățișarea Magdei.

În urmă cu câțiva ani, Magda Ciumac a fost o adevărată apariție în mass-media din România. Asociată cu celebrul caz Elodia, Magda a făcut furori atunci când a acceptat să danseze pe masa din studioul unei televiziuni naționale, devenind peste noapte o mică vedetă.

În 2017, Magda pare să-și fi schimbat definitiv modul de viață. Bruneta este o mamă model, majoritatea timpului petrecându-l cu fiul său. Din punct de vedere fizic, fosta soție a luptătorului K1, Tolea Ciumac, nu s-a schimbat foarte mult.

După ce a divorţat de Tolea, Magda s-a mutat împreună cu fiul lor, Sasha Alexander, în oraşul ei natal, la Timişoara, unde a început o relaţie cu un om de afaceri local. Totul i-a mers bine brunetei, care a avut şi un job de prezentatoare la o televiziune locală, dar acumulase şi…multe kilograme! Asta până ce s-a hotărât că este cazul să le dea jos, ceea ce a şi reuşit, pe parcursul ultimului an . Nu s-a abţinut însă de la mâncare!

Magda Ciumac a slăbit nu mai puţin de 25 de kilograme şi arată perfect în clipa de faţă. Interesant este faptul că bruneta nu a urmat niciun regim. Vedeta este foarte mândră de performanţa pe care a reuşit-o şi îi place enorm cum se prezintă acum.

„Am reuşit să slăbesc aproximativ 25 de kilograme. Am avut voinţă. Mănânc tot ce vreau. Chiar şi noaptea. Totul este să nu pui la suflet răutăţile unora. Am mâncat ce am vrut în cantităţi mult mici. Dovlecei, iaurt slab, brânză de vaci, mere, ananas etc. Nu mă pot abţine de la dulciuri şi nu pot să beau apă. Beau un pahar, maxim. Mănânc şi pizza doar dacă comandă Sasha Alexander. Maxim două felii. Mănânc din pizza lui. În rest mănânc sushi, orez, ghimbir, supă…”, a declarat Magda Ciumac cu ceva timp în urmă.Recent, vedeta a fost prezentă în cadrul unei emisiuni de televiziune, unde Tolea Ciumac, fostul soț al Magdei Ciumac, a intrat prin telefon în legătura pentru a-și spune punctul de vedere. Sportivul spune că a divorțat de Magda de zece ani și nu îl mai interesează nimic de ea.

Momentul integral în care Magda Ciumac și fostul său soț au avut un schimb de replici acide poate fi urmărit aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *