Ultimele cuvinte ale Alinei, tânăra ucisă la metrou: „A pus mâinile pe bordura aia și…” Biata fată!

Una dintre persoanele care au privit îngroziţi ultimele clipe de viaţă ale Alinei Ciucu, tânăra împinsă în faţa metroului, a povestit care au fost ultimele cuvinte rostite de aceasta.

„A pus mâinile pe bordura aia. A vrut să se ridice. A ţipat, a urlat, dar nimeni nu a ajutat-o. Metroul a venit repede. Daca încerca să se sinucidă, nu striga după ajutor”, a povestit o martoră a cumplitului incident.

La scurt timp după ce a împins-o pe Alina Ciucu pe şinele morţii, asasina de la metrou a coborât dintr-un autobuz de noapte, apoi a fost reţinută de cinci poliţişti.

Potrivit ancheatorilor, Magdalena Şerban părea speriată şi dezorientată.

Scenele de groază s-au petrecut în seara zilei de 12 decembrie, în jurul orei 20:00, în staţia de metrou Dristor 1. Alina Ciucu, o tânără de 25 de ani a fost împinsă pe şinele de tren de Magdalena Şerban. Pe peron nu erau multe persoane, iar martorii nu au putut oferi multe detalii la audierile care au avut loc în acea noapte la Poliţia Capitalei. Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere arată că principala suspectă ar fi pândit momentul când victima, tânăra de 25 de ani, nu era foarte atentă, se uita în telefon, şi ar fi împins-o de pe peron pe şinele de la metrou în momentul în care trenul se apropia de staţia Dristor 1. Tânăra ar fi încercat să urce înapoi pe peron, dar suspecta ar fi împins-o cu piciorul şi ar fi izbit-o practic de metroul care tocmai intra în staţie.

Asasina, spun poliţiştii, a mai încercat să împingă o tânără, cu câteva ore înainte, dar nu a reuşit. S-a întâmplat în staţia de metrou Costin Georgian. Magdalena Şerban, presupusa criminală, a fost reţinută pentru 24 de ore.

Sursa: cancan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *